Επάνω...

Για εμας...

Οι εργαζόμενοι της Διάκρισης έχουν υψηλά προσόντα, απόφοιτοι Ελληνικών και Ξένων πανεπιστημίων. Κατέχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις σε, Στρατηγική Επιχειρήσεων, Διαχείριση Μάρκετινγκ, Πληροφορική, Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων, Διαχείριση Κρίσεων και εκτεταμένες γνώσεις της τοπικής αγοράς και των μηχανισμών της. Η εταιρία μας, εκτός από τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης, βασίζεται σε μια ομάδα επιστημόνων, που μετά από εκτεταμένη αξιολόγηση, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συμβάσεις έργου.Αυτό δίνει στη Διάκριση την ευελιξία να αναλαμβάνει μια ποικιλία από έργα.

 

 

Σημαντικα Νεα

Ποιά είναι η άποψη της "Διάκρισης" για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ποιοί οι τρόποι συνεργασίας με εμάς για αυτά;

espa faqΠολλά ακούγονται γύρω από τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία άνοιξαν ή ανοίγουν για τους ιδώτες επαγγελματίες τους άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή και τις ίδιες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες.Πόσα από αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Εδώ υπάρχει ένας βασικός οδηγός για το πως ένας επαγγελματίας -επιχειρηματίας πρέπει να κινηθεί για να επιδοτηθεί από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση