Επάνω...

ICT Standardization Αποτελέσματα

  • Πρόγραμμα σπουδών στην Τυποποίηση ΜΜΕ Υψηλής Τεχνολογίας, Διεθνή Πρότυπα στον Τομέα Λογισμικού, Διεθνή Πρότυπα στον Τομέα Δικτύωσης, Αγγλικά για τα Διεθνή Πρότυπα, Γερμανικά για τα Διεθνή Πρότυπα.

  • Εκπαιδευτικό Υλικό σε Τυποποίηση ΜΜΕ Υψηλής Τεχνολογίας, Διεθνή Πρότυπα στον Τομέα Λογισμικού, Διεθνή Πρότυπα στον Τομέα Δικτύωσης, Αγγλικά για τα Διεθνή Πρότυπα, Γερμανικά για τα Διεθνή Πρότυπα. Διαθέσιμα: Διαδικτυακά, CD-ROM, έντυπα. Διδακτική Μεθοδολογία: μικτή μέθοδο διδασκαλίας που περιλαμβάνει το Διαδίκτυο (βασισμένη σε υπολογιστή, ή συμβατική) αυτό-διδασκαλία, διαδικτυακή καθοδήγηση. Εικονικοί κύκλοι σπουδών. Αριθμός αντιγράφων, σύμφωνα με των αριθμό των εκπαιδευόμενων στην δοκιμαστική φάση και τα αντίγραφα που απαιτούνται από την Επιτροπή.

  • Πακέτο λογισμικού για την υποστήριξη της πραγματοποίησης του ICT-υποστηριζόμενου εκπαιδευτικού συστήματος.

  • Η ιστοσελίδα του προγράμματος

  • Σύστημα ποιοτικής διαχείρισης του προγράμματος.

Σημαντικα Νεα

Ποιά είναι η άποψη της "Διάκρισης" για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ποιοί οι τρόποι συνεργασίας με εμάς για αυτά;

espa faqΠολλά ακούγονται γύρω από τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία άνοιξαν ή ανοίγουν για τους ιδώτες επαγγελματίες τους άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή και τις ίδιες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες.Πόσα από αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Εδώ υπάρχει ένας βασικός οδηγός για το πως ένας επαγγελματίας -επιχειρηματίας πρέπει να κινηθεί για να επιδοτηθεί από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση