Επάνω...

Στρατηγική Επιχείρησης

Η στρατηγική είναι ο μεσο-μακροπρόθεσμος σκοπός και κατεύθυνση μιας business-Strategy1.pngεπιχείρησης. Ιδανικά η επιχείρηση ταιριάζει τους πόρους της σε ένα περιβάλλον που αλλάζει και ειδικά την αγορά της, τους πελάτες της ώστε να ικανοποιούνται οι προσδοκίες όλων των ενδιαφερομένων.

Η Διάκριση ασχολείται πολύ τόσο άμεσα όσο και έμμεσα με την διαμόρφωση της Επιχειρηματικής Στρατηγικής που σημαίνει ότι καταλαβαίνουμε την στρατηγική σημασία για μια επιχείρηση που ανταποκρίνεται στις ακόλουθες απαιτήσεις:

  • Ποιές αλλαγές συμβαίνουν στην αγορά;

  • Πως θα επηρεάσουν αυτές οι αλλαγές την επιχείρηση και τις δραστηριότητές της;

  • Ποιές είναι οι δυνάμεις των πόρων στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών;

  • Τι είναι αυτό που εμπνέει τους ανθρώπους που σχετίζονται με την επιχείρηση - διευθυντές, μετόχους, ιδιοκτήτες, σωματεία κτλ;

Τέλος εξετάζουμε πως αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν την παρούσα κατάσταση και τι θα συμβεί στο μέλλον.

Σημαντικα Νεα

Ποιά είναι η άποψη της "Διάκρισης" για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ποιοί οι τρόποι συνεργασίας με εμάς για αυτά;

espa faqΠολλά ακούγονται γύρω από τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία άνοιξαν ή ανοίγουν για τους ιδώτες επαγγελματίες τους άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή και τις ίδιες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες.Πόσα από αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Εδώ υπάρχει ένας βασικός οδηγός για το πως ένας επαγγελματίας -επιχειρηματίας πρέπει να κινηθεί για να επιδοτηθεί από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση