Επάνω...

Πληροφορική

Η πληροφορική αντιπροσωπεύει την τεχνολογική προοπτική και περιλαμβάνει τις τηλεπικοινωνίες, τους υπολογιστές, και τις τεχνολογίες αυτοματισμού. Η πληροφορική είναι ο μηχανισμός που βοηθάει στην επεξεργασία και στη ροή των πληροφοριών, καθώς επίσης και στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ενός προιόντας ή την παροχή μίας υπηρεσίες. 
Η Διάκριση χρησιμοποιεί την πληροφορική για να προσφέρει νέες διοικητικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορούν να εφαρμοστούν στρατηγικά για:

  • Να κερδίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Βοηθώντας στη συλλογή στρατηγικών πληροφοριών (πληροφορίες ανταγωνιστών, νοημοσύνη της αγοράς, αναφορές).
  • Να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την απόδοση.
  • Να εισάγει νέους τρόπους διοίκησης και οργάνωσης.
  • Να αναπτύξει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
    • Βοηθώντας στην διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού
    •  Δημιουργόντας νέα κανάλια αγορών

 

Σημαντικα Νεα

Ποιά είναι η άποψη της "Διάκρισης" για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ποιοί οι τρόποι συνεργασίας με εμάς για αυτά;

espa faqΠολλά ακούγονται γύρω από τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία άνοιξαν ή ανοίγουν για τους ιδώτες επαγγελματίες τους άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή και τις ίδιες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες.Πόσα από αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Εδώ υπάρχει ένας βασικός οδηγός για το πως ένας επαγγελματίας -επιχειρηματίας πρέπει να κινηθεί για να επιδοτηθεί από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση