Επάνω...

Διαχείριση Marketing

Το Marketing είναι μια διοικητική διαδικασία με την οποία άτομα ή ομάδες ατόμων λαμβάνουν αυτό που χρειάζονται και θέλουν με την ανταλλαγή με άλλους, δημιουργώντας και προσφέροντας, αγαθά ή/και υπηρεσίες. Ο ορισμός του marketing βασίζεται στις ακόλουθες κεντρικές ιδέες: ανάγκες, επιθυμίες και απαιτήσεις: προιόντα, υπηρεσίες, αξία, κόστος, ικανοποιηση: ανταλλαγή, δοσοληψίες και σχέσεις; αγορές: marketing και αγοραστές.  

Η έννοια που ορίζει και τονίζει το marketing είναι η ανταλλαγή. Για να πραγματοποιηθεί πραγματικά μια ανταλλαγή εξαρτάται από το αν τα δύο μέρη μπορούν να συμφωνήσουν σχετικά με τους όρους της ανταλλαγής, προς όφελος και των δύο (ή τουλάχιστον χωρίς ζημιά) σε σχέση με πριν την ανταλλαγή. Η διαχείριση του marketing λαμβάνει χώρα όταν ένα από τα δύο μέρη μιας πιθανής ανταλλαγής σκέφτεται τα μέσα και τους στόχους για να επιτύχει τις επιθυμητές αντιδράσεις από τα άλλα μέρη.

Η διαχείριση του Marketing είναι η διαδικασία που περιλαμβάνει ανάλυση, σχεδιασμό, εφαρμογή και έλεγχο: καλύπτει αγαθά, υπηρεσίες, και ιδέες: βασίζεται στην ιδέα της ανταλλαγής: και ο στόχος είναι η δημιουργία ικανοποίησης και από τα δύο μέρη.

Οι άνθρωποι στην Διάκριση πιστεύουν ότι το Marketing είναι τόσο βασικό που δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν ξεχωριστή λειτουργία μέσα στις επιχειρηματικές διαδικασίες, αλλά είναι ενσωματωμένο σε αυτές. Είναι το σύνολο της επιχείρησης, όπως φαίνεται από τη πλευρά του τελικού αποτελέσματος, δηλαδή, από τη σκοπιά του πελάτη. Η επιχειρηματική επιτυχία δεν καθορίζεται από τον παραγωγό αλλά από τον καταναλωτή. Για την επιχειρηματική επιτυχία οι άνθρωποι στη Διάκριση:

  • Ορίζουν και αναλύουν τις ευκαιρίες Marketing.
  • Ερευνούν και επιλέγουν τους στόχους στην αγορά.
  • Αναπτύσουν Στρατηγικές Marketing.
  • Σχεδιάζουν προγράμματα Marketing.
  • Οργανώνουν, εφαρμόζουν και ελέγχουν τις προσπάθειες marketing.

 

Σημαντικα Νεα

Ποιά είναι η άποψη της "Διάκρισης" για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ποιοί οι τρόποι συνεργασίας με εμάς για αυτά;

espa faqΠολλά ακούγονται γύρω από τα προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία άνοιξαν ή ανοίγουν για τους ιδώτες επαγγελματίες τους άνεργους που θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή και τις ίδιες τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες.Πόσα από αυτά έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Εδώ υπάρχει ένας βασικός οδηγός για το πως ένας επαγγελματίας -επιχειρηματίας πρέπει να κινηθεί για να επιδοτηθεί από τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση