Επάνω...

Ευρωπαικα Προγραμματα

Ο στόχος της Διάκρισης είναι η συνεχόμενη διεύρυνση των γνώσεων δια μέσου της διαρκούς επικοινωνίας και επεξεργασίας Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Από την ύδριση της εταιρίας μας, μέχρι σήμερα επιτύχαμε να εξελίξουμε τις γνώσεις μας σε ένα υψηλό επίπεδο, ώστε να είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε εκτεταμένους στόχους, μακροπρόθεσμα. Η ανάπτυξη νέων διεθνών οριζόντων, στον επιχειρηματικό και επιστημονικό τομέα και η συνεργασία δημιουργεί νέες επαφές με τις συνεργασίες με μεγάλες και γνωστές εταιρίες. Οι επαφές αυτές επιφέρουν, δια μέσου της εφαρμοσμένης έρευνας, την εμπειρία που δίνει απτά και εφαρμόσιμα αποτελέσματα στους πελάτες μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας παίρνει κάθε μέρα εμπειρία και δρα δυναμικά, ανακαλύπτοντας καθημερινά νέες λύσεις και νέους τρόπους. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες, κάθε προγράμματος είναι υψηλές και διαφορετικές κάθε φορά. Οι προθέσεις και το βάθος των προγραμμάτων, δίνουν επιτυχημένα αποτελέσματα και στους πελάτες μας επίσης.

Από όλα τα παραπάνω, δεν υποσχόμαστε απλώς λόγια, παρουσιάζουμε κλίση και τη δυναμική της εταιρίας μας.

Τι είναι τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα;

Υπάρχουν πολλά κίνητρα για έρευνα και ανάπτυξη που η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελληνική κυβέρνηση δίνουν στους οργανισμούς και τις εταιρίες. Τα κίνητρα αυτά έχουν μια ποικιλία φορμών όπως, επιδοτήσεις, εκπτώσεις φόρων, κτλ. Τα προγράμματα αυτά διαιρούνται σε άλλα προγράμματα όπου οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί υποστηρίζονται οικονομική απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για παράδειγμα: (7th Framework Programme Leonardo Da Vinci Programmes). Έχουν κυρίως ερευνητικούς στόχους και εφαρμόζονται ειδικευμένους οργανισμούς και επιχειρήσεις που έχουν την ικανότητα παραγωγής εφαρμοσμένης έρευνας. Στο πλαίσιο αυτό, η Διάκριση εργάζεται στα ακόλουθα προγράμματα:

Σημαντικα Νεα

Τι πρέπει να κάνει ένας manager ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για την επιχείρησή του

 

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η θέση της επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Η διοίκηση -  management μιας επιχείρησης έχει προκλήσεις...  

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση