Επάνω...

Πληροφορική

Η πληροφορική αντιπροσωπεύει την τεχνολογική προοπτική και περιλαμβάνει τις τηλεπικοινωνίες, τους υπολογιστές, και τις τεχνολογίες αυτοματισμού. Η πληροφορική είναι ο μηχανισμός που βοηθάει στην επεξεργασία και στη ροή των πληροφοριών, καθώς επίσης και στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ενός προιόντας ή την παροχή μίας υπηρεσίες. 
Η 
Διάκριση χρησιμοποιεί την πληροφορική για να προσφέρει νέες διοικητικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορούν να εφαρμοστούν στρατηγικά για:

  • Να κερδίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Βοηθώντας στη συλλογή στρατηγικών πληροφοριών (πληροφορίες ανταγωνιστών, νοημοσύνη της αγοράς, αναφορές).
  • Να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την απόδοση.
  • Να εισάγει νέους τρόπους διοίκησης και οργάνωσης.
  • Να αναπτύξει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
    • Βοηθώντας στην διαδικασία στρατηγικού σχεδιασμού
    •  Δημιουργόντας νέα κανάλια αγορών

 

Σημαντικα Νεα

Τι πρέπει να κάνει ένας manager ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για την επιχείρησή του

 

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η θέση της επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Η διοίκηση -  management μιας επιχείρησης έχει προκλήσεις...  

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση