Επάνω...

Matrix

Ο τομέας των εκδηλώσεων ξεχωρίζει από το καινοτόμο δυναμικό του και την ηγετική του θέση στις γενικές οικονομικές συνθήκες, καθώς και στις τεχνικές και οικονομικές διαδικασίες. Η καινοτομία της Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων στέλνει ένα επείγον μήνυμα, ειδικά από τον ίδιο τον τομέα.

Η Διάκριση ανταποκρινόμενη στην παραπάνω ανάγκη, σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνής συνεργάτες με διαφορετική εμπειρία και γνώσεις, συμμετέχει και αναπτύσσει το πρόγραμμα Matrix με τον συντονισμό της Siemens Media Academy Βερολίνου.

Το Matrix ενσωματώνει την υπάρχουσα ποιοτικά επιβεβαιωμένη και αποτελεσματική γνώση ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού της Siemens Media Academy στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση. Πιθανοί χρήστες είναι καλλιτεχνικές, τεχνικές, και εταιρίες· του τομέα των μέσων και εκδηλώσεων, εκθέσεων και συνεδρίων αλλά και εργαζόμενοι και εξωτερικοί συνεργάτες των εταιριών αυτών.

Βασισμένο στο πλαίσιο της δια βίου κατάρτισης ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναπτύσσεται για κάθε μια από τις θέσης εργασίας. Τα προγράμματα συνδέονται και μπορούν να διδαχτούν σε μια περίοδο που καθορίζεται ατομικά. Αρχάριοι, έμπειροι και επαγγελματίες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους ατομικό εκπαιδευτικό πακέτο στα προσφερόμενα πεδία. Τεχνολογία, Οργάνωση και Διοίκηση, Δημιουργικά και Γενικής Παιδείας ικανότητες, που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα Ευρωπαϊκά αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών. Τα κριτήρια για εισαγωγή· και πρόσληψη μπορούν να δημιουργηθούν από το πρόγραμμα αυτό.

Το μοντέλο θα καθορίσει ένα νέα εικόνα απασχόλησης σε ένα Ευρωπαϊκό πρότυπο πέρα από την ανάπτυξη του ECTS και τις σύγκρισης των εκπαιδευτικών προτύπων. Το μοντέλο θα υποστηρίζει σημαντικά την κινητικότητα των εργαζομένων και την οικονομική σταθερότητα του τομέα στην Ευρώπη.

Βασικές Παράμετροι του Matrix.

  • Η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου μοντέλου δια βίου εκπαίδευσης για τον Ευρωπαϊκό τομέα των μέσων και εκδηλώσεων που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και ανάπτυξη του τομέα.
  • Η αποτελεσματική και ποιοτική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που διασφαλίζεται από, καινοτόμα και συγκρίσιμα εκπαιδευτικά πρότυπα, ευελιξία, και για ατομικά προσόντα.
  • Η εφαρμογή του Matrix σε Ευρωπαϊκή κλίμακα δεν είναι μόνο μια εξασφάλιση και μια επιπλέον ανάπτυξη των ποιοτικών προτύπων αλλά και μια ζωτική πτυχή για το μέλλον της Ευρωπαϊκής εκπαίδευσης και οικονομίας.

Συνεργάτες

 

EU Institutions explained

Σημαντικα Νεα

Τι πρέπει να κάνει ένας manager ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για την επιχείρησή του

 

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η θέση της επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Η διοίκηση -  management μιας επιχείρησης έχει προκλήσεις...  

 

 

 

Ypoklopes-nsaΥποκλοπές της NSA χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ

Μυστική τεχνολογία φέρεται να έχει αναπτύξει η αμερικανική NSA, που επιτρέπει την παρακολούθηση υπολογιστών χωρίς αυτοί να έχουν συνδεθεί στο Διαδίκτυο.

 

 

 

Το FBI μπορεί να ανοίξει την κάμερα του υπολογιστή σου

 FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση